APTOS niti

Nehirurski liftin kože se može postići Aptos nitima.

Aptos niti su niti najnovije generacije kojima se postiže efekat zatezanja , podizanja i kontiririnja lica, vrata i tela . Pored efekta zatezanja niti znog sastava utiču i na produkciju kolagena. Niti su biorazgradive i napravljene od hirurškog resor ptivnog konca u čijem sastavu je poli  L laktična kiselina i kaprolakton. Bezbedne  su za korišćenje samo kada se koriste od strane obučenog doktora medicine . 

Rezultati kao i prethodna selekcija pacijenata za ovakvu vrstu intervencije upućuju na iskustvo u odabiru pacijenata koji su ili za Aptos niti ili za klasičnu hiruršku intervenciju Facelifting. Zato treba u startu na prvom pregledu uskladiti vaša očekivanja sa onim što se može zaista postići sa nitima. Niti se postavljaju u potkožno tkivo u lokalnoj anesteziji .

Efekat zatezanja je vidljiv nakon intervencije , a najbolji rezultate treba očekivati nakon mesec dana . 

Trajanje rezultata je do dve godine . 

Intervencija se izvodi u lokalnoj anesteziji ubrizgavanjem potkožno manjih količina anestetika uz pomoć jedne igle sa tupim vrhom. Zbog toga je intervencija bezbolna  i komforna za pacijente. 

Aptos niti koje se primenjuju i kombinuju u različitim regijama na licu i telu su : 

Visage excellence – niti treće generacije sa hijaluronskom kiselinom . Niti se koriste za podizanje obrva, konturiranje i podizanje jagodica, podbratka, vrata i vilčne regije 

Nano excellence – najviše se koriste za podizanje vilične regije, a potom za jagodice, podbradak i obrve 

Nano spring – koriste za stimulaciju kolagena, popunjavanje finih linija bora na licu i vratu, podizanje vrha nosa i kontiriranje usana . 

Light lift metoda-u kojoj koristimo 3 vrste niti : 

Light lift needle, Light lift thread, Lighy lift Linea za zatezanje podbratka, srednje i donje trecine lica kao i podizanje obrva . 

Body excellence metoda – niti za zatezanje nadlaktica, stomak , grudi, zadnjice, unutrasnje strane butina i iznad kolena 

Aptos niti se mogu kombinovati sa ostalim Anti-age tretmanima : prp, dermalnim hijalurinskim filerima , botulinskim toksinom . 

Za više informacija o oporavku i ceni možete nas kontaktirati ili zakazati konsultaciju :


T: +381631306710
info@clinic11rs.com
info@drnatasapopovic.com